26 de jul. 2009

Sobre el CARRIL BICI DEL PLA DE L'AVELLÀ




Aquest escrit, es va presentar dilluns dia 20 de juliol a l'Ajuntament de Cabrera de Mar, juntament amb un de l'Associació de Veïn del Pla de l'Avellà i un altre de l'AMPA de l'Escola Pública. Els veïns rebutxen el traçat del carril bici, que passa pel bell mig de passeigs i voreres i és un penós circuit. L'Alcalde va donar paraula de parar les obres. Fins avui, les obres continuen. (parole, parole, parole......)



Els sotasignats d’aquests fulls, veïns tots de Cabrera de Mar, molts del Pla de l’Avellà, socis i no socis de l’Associació volem manifestar amb les nostres signatures, la nostra total disconformitat i rebuig al traçat per les nostres voreres i passeigs del CARRIL BICI.

1r. Als veïns ens ha molestat molt aquesta impossició , ja que no hem estat informats suficientment d’aquest disparat, ni se’ns ha demanat la nostra opinió sobre aquest tema que afecta de forma molt directa a la seguretat dels vianants que vulguin passejar amb tranquil·litat i seguretat per les voreres i el passeig afectat del nostre barri. És el camí diari obligat dels escolars de les escoles i passeig de molta gent gran, mares amb cotxets de bebés, minusvàlids, etc.



Responsabilitzarem directament dels ferits que segurament es produiran als càrrecs responsable de l’Ajuntament que hagin pres aquesta incomprensible decisió.



2n. Considerem que en època de crisi com la que estem vivint, no hi ha justificació per una despesa tant innecessària, i que no té cap prioritat. Opinem que perjudicarà a la majoria i només pot satisfer el caprici de molt pocs.



Perquè amb aquests diners no s’han soterrat els contenidors d’escombraries, que molesten a tots, donen tan mala imatge i pudors, sobre tot a l’estiu, son focus d’insalubritat i un greuge comparatiu entre el nostre barri i el centre urbà?




3r. El traçat del CARRIL BICI és incomprensible, molts veïns l’esmenten com a demencial, ja que es fa a costa de la seguretat dels vianants i de la supressió dels millors actius del nostre barri: les voreres i passeigs .



Per cert, posats en contacte amb membres de l’AMPA de l’escola del Pla de l’Avellà, tots s’han manifestat en contra del CARRIL BICI per les voreres.



En aquets moments estem procedint a la recollida de signatures que entregarem en breu a aquest Ajuntament, i podem avançar-vos que seran varis centenars.



Després d’expossar-vos aquests arguments, us demanem que de forma cautelar, mentre no s’hagi parlat amb nosaltres, representats dels veïns, per a negociar, SUSPENGUI IMMEDIATAMENT LES OBRES DEL CARRIL BICI. Si no ho feu així, ens veurem obligats a recòrrer a altres instàncies superiors que ens ajudaran a aconseguir l’objectiu que pretenem que considerem que és de justícia.

Atentament,

1 comentari:

joan Escriu ha dit...

El que no entenc és per què no s'ha fet el carril bici prenent l'espai necessari a la calçada, que és excessivament ampla, en comptes de treure'l als vianants, que disposaven d'una vorera ja de per sí estreta?