6 de jul. 2009

Regal per a Cabrera de Mar

Divendres dia 3 de juliol de 2009, el grup d'estudiants de 2n. d'arquitectura de l'Escola Tècnica Superior del Vallès, adscrita a l'UPC, van presentar al Centre Cívic del Pla de l'Avellà els seus treballs.

Els treballs, restaran expossats al Centre Cívic un parell de setmanes. Ens han deixat, els seus emails en els treballs per si voleu possar-vos en contacte amb ells.

Aquest treballs, fets amb la frescura de la joventut, sense interessos de cap mena, donen exemple de quantes alternatives hi han alhora de planificar l'urbanisme a un poble com el nostre.

A l'acte que va ser presentat per la regidora Pilar Ventura, hi van assistir nombroses persones interessades pel tema. També va assistir la majoria del consistori.

Els professors van explicar, que aquests treballs es feien sistemàticament tots els anys, i que s'escollien municipis on succeien coses que possibiliten canvis.

Els alumnes, en grups de 3, van estar durant 4 mesos recabant informació a molts nivells, fent entrevistes, estudiant el terreny, parlant amb la gent de les seves necessitats, etc.

Com va dir un dels professors, aquests treballs son realment un regal per Cabrera de Mar.

Comencem a tenir aportacions de grups i persones privades que ens envien les seves al.legacions al POUM de Cabrera de Mar. Les anirem publicant, així com les vostres opinions sobre el tema que conforma aquest blog. Gràcies a tots per seguir-lo.